Het onderhoud van uw website

Uw website is klaar.onderhoud2

Alles wat u uw doelgroep wil meedelen staat er op. Toch kan het in de toekomst wenselijk zijn hier en daar wijzigingen aan te brengen, of de website uit te breiden. U wil immers dat bezoekers terugkeren naar uw website en er altijd de juiste of nieuwste informatie kunnen vinden.

De door ons gemaakte website is uw eigendom eens deze werd betaald. Dit wil zeggen dat u alle aangemaakte bestanden van ons krijgt toegestuurd.

Indien u dit wenst kan u zelf wijzigingen aanbrengen.

Hiervoor kan u een programma gebruiken om html pagina's te bewerken en eentje om bestanden te uploaden naar de server.
Soms is het ook mogelijk dit via uw internetbrowser te doen met applicaties die bij uw hostingpakket horen. (bv voor webshops, gastenboek..)

U kan dit natuurlijk ook aan ons overlaten.

Bij sporadische updates (1-3/jaar of minder) rekenen we per update de gepresteerde tijd aan, met een minimum van 1 uur. Na het eerste uur tellen we elk volledig gewerkt kwartier.

Voor regelmatige (wekelijks, maandelijks, per kwartaal) updates , wijzigingen en uitbreiden van bestaande door ons gemaakte websites werken wij met een werkblad. Hierop vullen we in wanneer er aan uw webpagina's werd gewerkt en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Dit kan voor kleinere aanpassingen om 15 minuten gaan. Na iedere update sturen wij u dit werkblad toe. Zo blijft u op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij berekenen hiervoor 35 €/uur

Alle vernoemde prijzen zijn exclusief btw